Tack för besöket!
Vi har öppen gård 3 gånger per år, nu senast på Fjärdhundralands Mat & Människor. Det var fantastiskt roligt att så många kom till oss och firade våra 40 år med får. Det blev ett fint minne! Många undrade över receptet och det har jag faktiskt fått från ICA. Kolla här. Det står ”vårig” lammgryta, men jag höstanpassar den: torkade örter går lika bra som färska, samt pressad potatis och lingonchutney är gott till istället för sparris och rabarberchutney. Jag kokar med öppna ben (som man får i grillstyckningen) eftersom det blir en väldigt god buljong.
Alla våra lamm är sålda i år, antingen i låda eller till avel. Det är roligt att ni konsumenter bryr er om var maten kommer ifrån och hur den är producerad. Det ger mig energi att fortsätta med lammuppfödningen. Välkommen åter!
Ja just ja, ett varmt grattis till Hans B., Enköping som vann lammskinnet. Han blev väldigt glad!
- Av adm-titti
- Kategori Nyheter
- okt, 08, 2018
- Inga kommentarer.
Arkiv
- november 2024
- juli 2024
- juni 2024
- oktober 2023
- oktober 2022
- juli 2022
- juni 2022
- maj 2022
- april 2022
- februari 2022
- september 2021
- december 2020
- juni 2020
- mars 2020
- januari 2020
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- augusti 2019
- juli 2019
- maj 2019
- april 2019
- januari 2019
- oktober 2018
- september 2018
- augusti 2018
- juli 2018
- juni 2018
- april 2018
- mars 2018
- januari 2018
- november 2017
- september 2017
- augusti 2017
- juli 2017
- juni 2017
- maj 2017
- april 2017
- mars 2017
- februari 2017
- december 2016
- oktober 2016
- september 2016
- juli 2016
- juni 2016